HTML

Ingatlanbazar.hu

A www.ingatlanbazar.hu hivatalos blogja.

Friss topikok

  • gcsapo: Sajnos ez a probléma nálunk is jelentkezik, annak ellenére, hogy a nevünkben csak a az ingatlan eg... (2010.04.27. 16:35) Nem mi vagyunk az Ingatlanbazar.com!
  • nrgmedia: Kedves Ponte, Felvetései jogosak. A több településre történő keresés igénye már régóta fennáll. Er... (2010.04.07. 10:29) Ingatlanbazar.hu reklámkampány
  • soanie: ÁÁÁáááááááááá! Emberek! Most mindenki azt csinálja amit a szolgáltató? Erőből tárgyal?!?!?!? Nem ... (2010.02.05. 15:15) Stop az újradátumozott hirdetéseknek
  • cdynamic: Gratulálok a cikk megírójának!!! A legszebb az egészben, hogy azokat CSALÓZZA le cikk írója akikbő... (2010.01.29. 17:05) Üdv 2010!

Linkblog

2010.04.27. 11:30 nrgmedia

Nem mi vagyunk az Ingatlanbazar.com!

Sajnos, lassan egy éve, hogy szerkesztőségünkben minden kollégánknak naponta többször kell szembesülnie azzal, hogy emailen vagy telefonon érkeznek hozzánk panaszok, melyben az ügyfelek azt kifogásolják, hogy előzetes értesítés nélkül, cégünk elektronikusan kiszámlázott nekik több havi hirdetési díjat. Természetesen, ezeket a számlákat nem az ingatlanbazar.hu (Lapcom Kft) küldi, hanem az ingatlanbazar.com és ingatlandepo.com nevű portálok üzemeltetője, a Magyarországon nem bejegyzett Exe Ltd.
A szintén ingyenes hirdetési lehetőségként feltüntetett szolgáltatás igénybevevői 3-5 hónappal a hirdetés feladása után kapják az első, több havi hirdetési díjat tartalmazó számlát. Telefonos vagy személyes ügyfélszolgálatuk nincsen, kizárólag emailen lehet az üzemeltetővel kommunikálni, de azt is csak a portálra történt regisztráció után. A hirdetést a számlaösszeg befizetése után lehet csak törölni, a követelt összeg akár hetente nő, a folyamatot megszakítani nem lehet.  Az elküldött emailekre időnként érkezik válasz, sok esetben nyomdafestéket nem tűrő stílusban.
Rengeteg ügyfél azonnal velünk azonosítja őket a névhasonlóság miatt. Naponta olvasunk olyan leveleket, melyekben dühös ügyfelek bennünket neveznek inkorrektnek, csalónak. Naponta hallgatunk végig telefonon olyan embereket, akik zokogva mondják el, hogy, ha akarnák, sem tudnák kifizetni a folyamatosan duzzadó állítólagos tartozást, csak, ha kölcsönt vennének fel. Vannak, akik a gazdasági helyzet okozta kényszerből kell, hogy eladják ingatlanjukat. Azok az emberek, akik a gáz- vagy villanyszámlát sem tudják már hónapok óta kifizetni, és kizárólag ingyenes hirdetési lehetőséget kerestek ingatlanjuk eladásához, most kétségbeesve mesélik, hogy több tízezer forintot követelnek rajtuk.
Az üggyel foglalkozott már vagy jelenleg is foglalkozik a GVH, az APEH, a Rendőrség, a Tv Ügyvédje, az Ügyészség, a FOME. Rengetegen fordulnak hozzánk a károsultak közül, hogy tanácsot kérjenek. Sajnos, mi is csak annyit tudunk mondani, hogy minden hivatalos szervnél érdeklődjenek arról, hogyan tovább?
Számtalan hirdetőnk letörölte hirdetését, és megszűntette regisztrációját az ingatlanbazar.hu-n, mert félnek attól, hátha egyszer tőlünk is érkezik egy számla. Az Exe Ltd. által nekünk okozott erkölcsi kár mértéke már eddig is óriási.
Szeretnénk megerősíteni, hogy az ingatlanbazar.hu nem számláz ki semmilyen hirdetési díjat magánhirdetőinek! Nyugodtan tartsák fenn továbbra is hirdetéseiket weboldalunkon, reméljük, hozzá tudunk járulni a sikeres ingatlan eladáshoz illetve kiadáshoz. Amennyiben elektronikus úton számlát kapnak, kérjük, figyelmesen olvassák el a számla küldőjének adatait, az ingatlanbazar.com üzemeltetője nem mi vagyun.

 

Üdvözlettel:

Ingatlanbazar.hu

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanbazarponthu.blog.hu/api/trackback/id/tr961955736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gcsapo 2010.04.27. 16:35:41

Sajnos ez a probléma nálunk is jelentkezik, annak ellenére, hogy a nevünkben csak a az ingatlan egyezik az ingatlanbazar.com-al. Sokan már az internetes hirdetés feladásától is félnek. A probléma megoldásában szívesen segítenénk.

Üdvözlettel:
Csapó Gergely
Ingatlannet.hu
süti beállítások módosítása