HTML

Ingatlanbazar.hu

A www.ingatlanbazar.hu hivatalos blogja.

Friss topikok

  • gcsapo: Sajnos ez a probléma nálunk is jelentkezik, annak ellenére, hogy a nevünkben csak a az ingatlan eg... (2010.04.27. 16:35) Nem mi vagyunk az Ingatlanbazar.com!
  • nrgmedia: Kedves Ponte, Felvetései jogosak. A több településre történő keresés igénye már régóta fennáll. Er... (2010.04.07. 10:29) Ingatlanbazar.hu reklámkampány
  • soanie: ÁÁÁáááááááááá! Emberek! Most mindenki azt csinálja amit a szolgáltató? Erőből tárgyal?!?!?!? Nem ... (2010.02.05. 15:15) Stop az újradátumozott hirdetéseknek
  • cdynamic: Gratulálok a cikk megírójának!!! A legszebb az egészben, hogy azokat CSALÓZZA le cikk írója akikbő... (2010.01.29. 17:05) Üdv 2010!

Linkblog

2010.01.28. 12:36 nrgmedia

Stop az újradátumozott hirdetéseknek

Kedves Ügyfelünk!

 

Amennyiben Ön eddig manipulálta ingatlanjainak feladási dátumait, kérjük, figyelmesen olvassa végig a következőket. Ha nem, akkor köszönjük figyelmét.

 

Az már tudvalevő, hogy az Ingatlanbazár február 1-től eltörli a frissítést. Ennek okát sok helyen taglaltuk már, reméljük, mindenki érti. Sajnos a frissítés nagyon megnehezíti a látogatók dolgát abban, hogy megtalálják a nekik megfelelő ingatlanokat. Sok iroda úgy próbál a listák élére kerülni nap, mint nap, hogy letörlik az adatbázisukat, majd újra feltöltik azt. Sőt, sok cég kínálja már azt, hogy ezt a csalást elvégzi az iroda helyett. Ennek most vége.

 

Hogyan?

Nagyon egyszerű és demokratikus megoldással. Február 1-től minden iroda csak a vásárolt csomagjának meghatározott százalékát töltheti fel új hirdetésként.  Az induló irodák természetesen egyedi elbírálást kapnak, mint ahogy az egyedi eseteket is kezelni fogják üzletkötőink.

 

Mi fog történni, ha mégis csalni próbál valaki?

Akkor csak a meghatározott százaléknyi ingatlana kerül fel. A többi sajnos törlődik.

 

Segítsenek!

Természetesen mindig lesznek ügyeskedők, akik megtalálják a kiskapukat. Arra kérjük az ingatlanszakma jelesebb képviselőit, hogy segítsenek nekünk ezek felderítésében. Amennyiben csalást észlelnek, kérjük, jelezzék itt: ingatlan@bazar.hu Ez a szakma sokkal jobb megítélést érdemel, tegyünk érte együtt!

 

 

Rózsavölgyi Péter

Kereskedelmi vezető

www.ingatlanbazar.hu

rozsavolgyi.peter@bazar.hu

Tel.: 30/698-3901

 

 

 

 

28 komment

Címkék: ingatlan


A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanbazarponthu.blog.hu/api/trackback/id/tr181708835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peca1000 2010.01.29. 14:53:04

Aki ki tudja használni a rendszer hiányosságát és ez neki hasznot hajt az nem csalás, hanem élelmesség. Főleg ha az üzletszabályzat sem tiltja azt, amit csinál. Ez van.

1-2 hónap múlva visszaállítják majd a régi rendszert, mert egy csomó ingatlanos kilép, és amit eddig fizettek havidíjat, majd hiányozni fog.

Pénzlehúzó banda.

mukiluni 2010.01.29. 14:58:08

peca1000nek tök igaza van! havi 10% frissítés vicc kategória. Ha nem kell az előfizetők pénze, akkor ez egy jó politika....

soanie · http://www.estates.hu 2010.01.29. 15:10:41

Ezzel a "problémával" a sokkal nagyobb konkurens site-ok is küzdenek, még sem tesznek semmit ellene ... és ennek több oka van!
Az egyik az előttem szólók már elmondták!
Nem gondolom, hogy ebben a piaci helyzetben egy oldal diktál ...
Ma egyre több hirdetési site van, akik kapva várják az új hirdetőket aki elmegy máshonnan!
A másik, hogy van olyan, aki pl 500 ingatlanához, rendel egy 200-as csomagot, és a "TOP" ingatlanjait hirdeti, hetente váltva esetleg jónéhányat ... legalábbis eddig ezt tette!
Most keres majd másik site-ot!

Nna aztán arról nem beszélek, amihez végképp semmi közöm, hogy hogyan ítélik meg a látogatók azt az oldalt, amelyiken a hirdtések több hetesek, hónaposak ... mert arra senki nincs tekintettel, hogy egy egy ingatlan akár több hétig, vagy hónapig is hirdetendő, míg valaki eladja! ...ebből adódóan a látogató majd azt látja, hogy "...jééé!!! itt minden hirdetés régi ... vajon ez az oldal egyáltalán működik, hogy ennyire nem frissek az ingatlanok nagy része?!?!?!?"

M.I. 2010.01.29. 15:29:23

Tisztelt Hozzászólók!

Sok igazság van abban,amit írtak. Akinek nem tetszik, ne használja. De abból is elég már, hogy a "legnagyobb" adatbázisban egy-egy ingatlan 15-20-szor fordul elő, ha a megbízó 2-3 franchise irodának is odaadta (s azok partnerirodái is nyomják ugyanazzal a szöveggel és sz@r képekkel). A látogatónak úgy tűnik, hogy közel 300.000 ingatlanból válogathat...végül rájön, hogy unalmas és becsukja.
Biztosan ezt is ki lehet majd játszani,legfeljebb 2-3 néven fizetnek elő irodánként (mivel a fent említett hálózatokban dolgozók maguk is vállalkozók, ennek nincs jogi akadálya!
S ebben az esetben a Bazár jól jár.

A havi 10% új feltöltés egyébként szerintem is negatív szankció, mert ennél több új megbízás kerül be havonta pl. hozzánk (és a törlés oka nem mindig a próbálkozás, hanem az eladás vagy visszamondás is lehet!)

ponte 2010.01.29. 15:41:50

Az eszem megáll. Némelyik hirdetési oldal elfelejti, hogy nem hatóság, hanem szolgáltató.
Könyörgöm, igen tisztelt "Kereskedelmi vezető" (sic!) úr, a csalás bűncselekmény, amelyet a Btk. büntetni rendel. Önök nem hatóság, vádhatóság meg különösen nem.
Egy polgári jogi szerződés alanyai vagyunk. Ha vmelyik félnek változtatási igénye van, közös akarattal megteheti. De így?
Árulja már el, hogy a fenébe engedhet meg ilyen hangot a cége partnereivel szemben? Ez egy új marketingstratégia része?
Az enyhén szólva is bizarr befejezés, hogy nyomjuk fel egymást, pedig egészen elképesztő.
Már a com-tól is egy csomó mindent lenyel az ember, amit nem kéne, de az érdeklődők jelentős része onnan jön. Hogy most a bazár is el kezdjen hepciáskodni, holott heti egy-két hívást generál, ez abszurdum.

AND 2010.01.29. 15:48:44

2 hete amikor megkötöttem az idei évi szerződést, szó sem volt arról, hogy korlátozzák a feladható hírdetések számát. A 10% nagyon kevés. Nekem 200-as csomagom van. Így egy évben csak 240 új ingatlant tehetek fel. Ez kinek és miért jó?

És az milyen pofátlan dolog, hogy pénzért megveszek egy hirdetési felületet és az én ingatlan hirdetésem közepépe más hitelügynökök hirdetését teszik be. Az oldal közepén az ingatlan adatai és az ingatlan szövege között!! egy piros csík van, ha erre kattintanak rögtön kimarad a szövegem és a hitel ürlapra ugrik.
Az ingatlan szövege után van egy ürlap a hitelesnek és csak az oldal legvégén van egy ürlap ha az ingatlan felől érdeklődik valaki. Bal oldalon is az én cégem adatai összefolynak az alatta lévő hiteles cég reklámjával.

Máshol ezek az oldal legalján vannak.

Ingatlaci 2010.01.29. 16:03:53

Az a furcsa hogy erőből tárgyalnak.Könyörgök a pénzemért szeretném eldönteni,hogyan dolgozzok!Ha én az 500 helyemre egy ingatlant akarok feltölteni, akkor hülye vagyok,de legyen hozzá jogom.És egy apróság: a tegnapi webaudit:
Ingatlanbazár [»]

2010.01.28 20 864 -15 % 14 733 -16 % 522 196 -15 %
Ingatlanok.hu [»]

2010.01.28 145 127 0 % 92 031 0 % 551 679 0 %
ingatlan.com [»]

2010.01.28 65 661 -16 % 41 555 -20 % 742 220 -8 %

.Tehát van mire erősködni,kit érdekel 10-20 % piacvesztés?Gratulálok!!!!

nrgmedia 2010.01.29. 16:04:23

Igen, elismerem, hogy a 10% kevésnek bizonyulhat. Nem is állítottuk még be senkinek. Jelenleg is gondolkodunk a megoldáson, azt ígérhetem, hogy a rendszert kijátszani nem akarók nem fognak kárt szenvedni. Hadd mondjam azonban el azt, hogy a levél hatására néhány iroda egyből leállt a napi törlés-feladás importjával. Azaz, máris javítottunk az oldal minőségén, és máris segítettünk azokon az irodákon, akik nem éltek ezzel a csalással. Ez volt a célunk, hiszen hétfőtől eltöröljük a frissítést az oldalon.
Az, hogy egy ingatlannak a feladási dátuma régi, egyáltalán nem zavarja a látogatót. rengeteg felmérést, mérést, statisztikát csináltunk, és mondhatom, hogy egy tiszta lista sokkal inkább felhasználóbarát. Sokkal inkább zavaróbb az, ha néhány naponta át kell rágnia magát ugyanazokon a hirdetéseken, mert azok újra és újra frissülnek. És ugye azért kellett a dátumokat újra és újra frissíteni, hogy egyáltalán megtalálhatóak maradjanak.
Az, hogy a rendszert kijátszók élelmesek...hm. Igen, mondhatjuk ezt is. De mondhatjuk azt is, hogy kárt okoznak a többieknek. Nem is kicsit. És én ezt nem hagyom.
Pénzlehúzás? Mi nem megemeltük a frissítés árát, hogy még többet hozzunk be belőle, hanem eltöröltük. Ugye könnyen belátható az is, hogy a frissítés már pénzlehúzás kategória, hiszen már igazi előnyt nem hoz, mert nagyjából mindenki előfizet rá. Viszont muszáj előfizetni rá, mert aki nem teszi, az elsüllyed a mélybe. Mindenki ítélje meg, hogy melyik az igazi pénzlehúzás.

Én azt gondolom, hogy ezeket a lépéseket, amiket teszünk pont az ingatlanpiac érdekében tesszük. És valljuk be őszintén, hogy kevés annyira negatívan megítélt szakma van ebben az országban, mint az ingatlanos. Tehát aki ebben segíteni szeretne nekünk, annak véleményét, kritikáját szívesen veszem.

Üdvözlettel:
Rózsavölgyi Péter

nrgmedia 2010.01.29. 16:26:18

@Ingatlaci:

Kérem, hogy kattintson az Ingatlan.com csoporton belülre is. Amit Ön linkelt, az a cégcsoport látogatószáma, amibe az utcakereső.hu, az ingatlanmagazin.com és egyebek is beletartoznak.
Az ingatlanok.hu látogatószámával pedig nem kívánok foglalkozni, szerintem mindenki tudja, hogy honnan is jönnek oda látogatók.

AND 2010.01.29. 21:02:30

Látom időközben megváltozott a fenti szöveg és eltűnt a 10%, helyette meghatározott % lett.

Időközben megnéztem az ÁSZF-t. A 2.pont szerint:
Üzemeltető az alább felsorolt estekben jogosult időről-időre egészben vagy részben egyoldalúan módosítani hirdetési csomagjainak tartalmát és díját, erről azonban legalább 30 nappal a tervezett módosítás hatályba lépése előtt írásban tájékoztatni köteles Megrendelőt. Az e-mailben történő közlést felek elfogadják!

Tehát, ha a Bazár betartja saját szerződését, akkor mától számított 30 nap múlva változtathatja meg a csomagok tartalmát. Ha pedig nem tartja be akkor rá is vonatkozik a blog utolsó bejegyzése: " Természetesen mindig lesznek ügyeskedők, akik megtalálják a kiskapukat. Ez a szakma sokkal jobb megítélést érdemel, tegyünk érte együtt!"

pasibólvagyok 2010.01.29. 22:28:36

Tisztelt Szolgáltató!

Csatlakozva ponte 2010.01.29. 15:41:50 tett bejegyzéséhez, felháborító a szolgáltatók Önbíráskodása. A sokszor említett .com felületen nemrégiben történt egyoldalú szerződésmódosításának is meglesz az eredménye. Mi személy szerint megelégeltük ezen hozzáállást a szolgáltatók részéről. Köszönöm nekik, hogy saját magukat buktatták le. Megtévesztő, hazug, manipulatív banda. Velük szemben a jogi eljárást elindítottuk. Valakinek ugyanilyen negatív tapasztalata van velük szemben, lehet csatlakozni.
Az Önök oldalát immár 3 éve használjuk. Első időkben lehetett előrehelyezést vásárolni. Tapasztalataink szerint ennek hatékonysága, felülmúlta a konkurens portálokét. Tavalyi év elején újításként eltörölték ezt, s helyette kitalálták a hirdetések felett megjelenő lapozható blokkablakot. Nem is értettem az egészet. Milyen teszteken mehetett át ez a megoldás. Hiszen mi személyes, és napi kapcsolatban vagyunk az érdeklődőkkel. Megkérdezéseink szerint nem használták, ha igen akkor is maximum 3-4 ingatlant tekintettek ott meg, és inkább a listában keresgéltek.
Ennek bevezetésével, első körben csalódtunk egyet. A második a most bevezetett érthetetlen rendszerű megoldás. Pedig az Önök által említett okra van megoldás. Hogy a hirdetések ne legyenek duplikálva, be kell vezetni a más portálon már használt duplikáció figyelést. Ők legalább a fejlesztésben jók. Mondjuk az ezzel kapcsolatos szankciós megoldásaik egyáltalán nem a közös érdekeket szolgálják, hanem náluk csakis a pénzről szólnak. Örömmel tapasztaltam, hogy ebben a kérdésben Önök azért másak.
Ezen változtatások ösztönöztek minket a hirdetések napi frissítésének megtételére, hiszen ha a rendszer nem tesz azért, hogy megtérüljön a kifizetett szolgáltatás ára, akkor mi vagyunk kénytelenek azt a kevés érdeklődőt megfogni.
Nm értek egyet Önökkel abban, hogy a látogatót nem érdekli a dátum. Mert tapasztalataim szerint igenis érdekli Őket, hiszen van ezzel kapcsolatban negatív tapasztalatuk, amit Önök vagy nem tudnak, vagy nem vesznek figyelembe. A portálokon sok ingatlaniroda nem törli a már eladott ingatlanokat. Ezeket nem frissítik, hanem csak ott hagyják vevőcsalogatónak, lakásállomány szám növelőnek, vagy csak egyszerűen hanyagságból. Az érdeklődők viszont nem hülyék. Elég nekik 3 ilyet felhívniuk, és már nem is nézik a régi hirdetéseket.
Mi lehetne a megoldás?
A fent említett duplikáció figyelő. Viszont itt ha Önök is egy egyenleggel feltölthető rendszert, vagy esetleg piacképesebb megoldásként a csomaghoz tartozó ingyenes mennyiséget csatolnának, akkor megoldódna mindkét fél igénye. Mi nem tennénk fel napjában a hirdetéseket, az érdeklődők egy irodától csak egyszer látnák fent azt a portálon. Az előrehelyezések darabszámának optimális beállításával pedig elérhető, hogy mi kb. hetente egyszer előrehelyezzük az ingatlanokat, s így az ügyfél is megtalálja, ha kimásolta a hirdetés hivatkozását, vagy feljegyezte a hirdetésszámát, s mi is elégedettek lennénk, hogy nincs régi dátumon a hirdetésünk. Az egész az optimális darabszám beállításon van. Így egy-egy iroda sem érzi úgy hogy a másik pénzért többet vehet, s mindenki máskor ér rá előrehelyezni. Így egy mindenki számára optimális működés alakulhatna ki.
És talán nem ártana egy kis reklámra is költeni, vagy a keresőt kicsit felhasználó barátabbra elkészíteni. Mert meg kell mondjam, a jelenleg rendszeren belüli hirdetéskezelés szörnyű. Nehézkes, nem felhasználóbarát. Egyáltalán nem követi az referens keresési mechanizmusát.
Sok mgoldás létezik, de azt látjuk a lehető legrosszabbat választják. Ha így cselekszenek, minket biztos elveszítenek!

Adwordsfun 2010.01.30. 17:43:36

Kedves Ingatlan Bazár!

Védjék a látogatók érdekeit - rendben, bár ők ingyenes szolgáltatásokat kapnak.

Korlátozzák az ingatlan beruházók, befektetők, közvetítők lehetőségeit - rendben, bár mi vagyunk azok, akik miatt képesek az ingyenes szolgáltatásokat biztosítani.

A végén ne csodálkozzanak, ha nem lesz előfizetőjük.
Én a helyükben inkább online szakemberekre bíznám a fejlesztéseket, és inkább arról írnék blogot, hogy vidéken megoldottuk a kisvárosok környéki faluk hirdetéseinek látogatottságát. Miért is? Zala megyében senki nem fog Zalaapátira keresni, hiába van ott egy nagy beruházás.
Azt gondolom, inkább ezt kéne megoldják a sok 1000 forintos havidíjak ellenében, nem pedig az aktiválást. Hiszen azzal is dolgozik valaki, vagy - ahogy Önök állítják - fizetnek érte másnak.

Üdv, egy még éppen előfizető Ingatlanos

Adwordsfun 2010.01.30. 17:55:14

@ingatlanbazar:
Január 28. - 65 661 látogató/ingatlan.com

Egyébként pedig kár összehasonlítani az almát, meg a körtét.

A .com lehet, hogy váltott, de megbízható szolgáltatást nyújt, immáron 12 éve. Ismerem őket, dolgozom velük 7 éve, árat emeltek, de legalább fejlesztenek. Ők is küzdenek a duplikált hirdetések ellen, ez amolyan magyar szokás....

Korábbi bejegyzésemet megerősítve: fejleszteni kellene, tesztelni, és megnézni, mivel tudnak jobbak lenni a piacon, nem pedig erősködni, kinek nagyobb a látogatottsága. Azt gondolom, nem véletlenül az ingatlan.com a legnagyobb!

Kesergő 2010.01.30. 20:14:39

Hát van itt minden, sok érdekes. Véletlenül egy közös minden "beszólásban",azok szólnak a rendszer ellen akik úgy gondolják hogy ezután nincs ügyeskedésre lehetőségük. Vajon a saját vállalkozásukban velük ezt meglehet tenni, megengedik.....vagy az más?
Nem értek egyet a rendelkezéssel, de nekem sem tetszett az "élelmesek" áldott tevékenysége.
Hiába, a mutyizók országa vagyunk, ahol természetes a csalás minden változata, s azok háborodnak fel a legjobban akik okozzák!

méri 2010.01.31. 11:06:23

Kikérem magamnak, hogy a szolgáltatóm olyan szavakat használjon velem szemben, hogy 'manipulál' és 'csal'!

A fenti két szóval azt munkát jellemzi, ami az ingatlanos egyik legfontosabb dolga és amire szerződik is az ingatlan tulajdonosával:

a hirdetésekkel való törődés!

Ugyanis akkor adunk el valamit, ha elöl van a hirdetések listájában.

A duplikáció elkerülése a szolgáltató dolga, oldja meg!

Mint ügyfél nem tűröm ezt a mérhetetlen arroganciát az ingatlanozás szakmai részleteiben láthatóan járatlan kereskedelmi vezetőtől.

Az, hogy feljelentgetésre biztat bennünket, micsoda mocskos komcsi-szokás felelevenítése?
Nem szégyelli magát?

Ez a levél mintaértékű arra, hogy hogyan veszítsünk pillanatokon belül leghatékonyabban ügyfeleket.

Ébresztő! Maguk vannak miértünk, de így magukra maradnak nélkülünk.

Az Ingatlanbazár legfőbb erénye (volt),
hogy egyszerű a hirdetés feladása és nagyon kedves a kapcsolattartó üzletkötő,
de a hatékonysága nem számottevő, ennek következtében nem ér nagy veszteség bennünket, ha nem használjuk.

méri 2010.01.31. 11:14:52

@Kesergő:
Jó lenne értelmezni, hogy mi a mutyizás, mert ez esetben nem éppen megfelelő szó.

Jó lenne felébredni és észrevenni, hogy a szolgáltatók az állandó szerződés-módosításaikkal csak a bevételeiket akarják növelni és elég idióta az, aki elhiszi a dumát, hogy ez az "ügyfelek érdekében" történik.

Nem ügyeskedni akarok, hanem normálisan, békében, biztonságban dolgozni, de ha a szolgáltatónak (rendszernek és más akármiknek) folyton a furfangos lehúzásomon jár az esze, akkor sajna az enyém ezt teljesen normális reakcióként furfangosan ellensúlyozni fogja.
Vagy egyszerűen azt mondja elég és kilép a buliból, ahogy most is.

DE ÍGY SENKI NEM BESZÉLHET A MÁSIKKAL, FŐLEG HA BELŐLE ÉL!

m.e. 2010.01.31. 12:35:26

Kedves Kollégák!

Ti bizonyára nem Győr-Sopron megyében próbáltok megélni ebből a szakmából, mert akkor átéreznétek, mi min mentünk keresztül az elmúlt pár hónapban egy csaló miatt. Igen, én nevezem CSALÓ-nak.

A régió egyik legnagyobb kínálatával rendelkező iroda ugyanis, eleinte minden nap újradátumozta a teljes adatbázisát, és mindenkit letolt a listák elejéről. Bennünket is, akik normálisan használták a kiemeléseket! Az ingatlanbazar értékesítője, aki egyébként hihetetlen segítőkész és profi, minden alkalommal, amikor hívtuk, inaktiváltatta az ingatlanjaikat, és állítólag égre-földre esküdöztek, hogy nem fog előfordulni többet,de persze újra és újra megcsinálták!
Én támogatom, hogy ne legyen frissítés, de addig felesleges abban bízni, hogy a kiemelésekkel jó tudunk dolgozni, amíg ilyenek vannak közöttünk! Nekünk az idegeink mentek rá majdnem erre az estre, amíg az ingatlanbazar végre meglépte, hogy letiltotta ennek az irodának a szinkronizációját. A duplikáció, az egy dolog, nem az a legdühítőbb, hanem az, hogy EGY INGATLANIRODA EGY CSOMÓ MÁSIKAT VESZ HÜLYÉRE!

Az meg majd úgyis kiderül, hogy pontosan hogy lesz ez a havi új ingatlan-feladás, legalábbis engem a bazar-os üzletkötőm megnyugtatott, eddig is mindent sikerült vele korrektül intéztem.

méri 2010.01.31. 13:27:37

@m.e.:
Sokan hirdetjük ugyanazt, kicsi a piac, kőkemény verseny van közöttünk.

Az megint megér egy misét, hogy az ilyen nagy irodák mit keresnek a kicsik között ugyanolyan, ill. ugye a nagy megrendelésszámuk miatt a mienkénél sokkal kedvezőbb hirdetési feltételekkel/árakkal...

Mindez nem mentesíti a hirdetési igazgatót az alól, hogy csalónak nevez mindenkit, aki dolgozik a hirdetéseivel.

Budapesten ugyanúgy nehéz megélni a hirdetésekből, mint vidéken.

Kesergő 2010.01.31. 18:42:32

@méri:
Tisztelt MÉRI válaszoló.
A mutyizók országa kifejezést a nemzetközi politika akasztotta sajnos országunkra és azért, mert sosem az egyenes úton zajlanak dolgaink.Szóval csak ennyi, de szerintem úgy is mindegy mert a lényeg nem változik,volt egy oldal ami jól működött addig míg az ügyeskedők nem tettek ellene.Nos a szóhasználat szerintem is kemény,de lehet-e nevén nevezni azt amit tettek?(nem általánosítva)Ha valaki jegyet vesz egy előadásra és azt látja, hogy mások belógnak akkor milyen érzése támad vajon??Az oldalon, ki mit csinál az egy nyitott könyv, ott a megoldás.

méri 2010.02.01. 09:07:10

Kedves Kesergő! (Sosem választanék olyan nevet, ami a tehetetlenségemet erősíti...)

Ugyan már, mi nem volt egyenes a hirdetések napi feltevésének útjában?
Azért fizettünk elő a Bazárra, mert normálisan foglalkozhattunk a segítségével a hirdetéseinkkel.
Ha ezt már eleve korlátozták volna, szóba sem jöhet a szerződés.

De érdekes dolog hogy vannak, akiknek a munka az ügyeskedés.
Mi volna, ha ügyes munkálkodásnak neveznénk? Hm?

Az ügyes munkálkodáshoz tartozik pl. az is, dolgozom a tulajdonossal, ellátom információkkal, tartom vele a kapcsolatot és kialakítok vele egy olyan bizalmi viszonyt, amivel előnyt szerzek az összes többi ingatlanossal szemben.
Vagy ez is mutyizás?

"Ha valaki jegyet vesz egy előadásra és azt látja, hogy mások belógnak akkor milyen érzése támad vajon?"
Hát itt valami rettenetes értelmezési zavar van: Itt mindenki váltott jegyet...

Ingatlaci 2010.02.01. 14:02:20

@ingatlanbazar:
Tisztelettel kéretik nem hülyének nézni !Ha vette volna a fáradságot láthatná,hogy nem a teljes csoport adata van kimásolva.Vegye a fáradságot és lépjen be a webauditba,keresse a január 28 adatait és meg fog döbbenni,hogy nincsen igaza.

eszterencs 2010.02.02. 12:20:22

nekem a szabadszavas kereső hiányzik a legjobban az ingatlanbazár oldalán - az is zavar, hogy egy adott településen külön-külön kell végignéznem a különböző ingatlankategóriákat, mert nincs "összes" rovat - én konkrétan egy vidéki településen szeretnék házat-nyaralót-tanyát-építési telket venni, és ehhez min. 4 kategóriára rá kell keresni külön-külön, mert a "falusi ház" ugye bármelyikbe belefér...

ami az ingatlanok.hu-t illeti: Generál Média - MyVip-ből jönnek a látogatók, a Generál Média kismillió weboldalt épit erre a meteorológiától a zabhegyezésig mindenre geneárlnak egy weboldalt - csomagban könnyű eladni a hirdetéseket

a keresőrendszere viszont kifejezetten jó, már vevői szempontból

SZÉKESFEHÉRVÁR 2010.02.02. 18:54:10

@ingatlanbazar: Én támogatom , hogy ugyanazt az ingatlant, ne lehessen 10 alkalommal felvinni(csak egyszer!)és minden nap újra dátumozni az ingatlanokat. Pofátlanságnak tartom,hogy pl.D.H.iroda ugyanazt az ingatlant felviszi kb 10-szer, és mindenkit letol a listák elejéről.EZZEL TISZTESÉGTELENÜL ELŐTÉRBE TOLJA MAGÁT MÁS HÍRDETÉSEKKEL SZEMBEN. Ne csináljunk versenyt abból , hogy ki hányszor tudja ugyanazt az ingatlant feltenni, hiszen ez a vevőknek is zavaró.NEM UTOLSÓ SORBAN RONTJA AZ OLDAL NÉPSZERŰSÉGÉT.

Kesergő 2010.02.03. 11:34:40

Kedves Méri!
Erről beszélek, ez az elkeserítő,ami most is leíródott.Aki megvásárolta a kiemeléseket mások meg ingyen ügyeskedve töltöttek, arra volt jogosultsága!!??? Nem hiszem hogy ezt szerződésbe foglalták valahol is.Ami a személyeskedést illeti, az előnyszerzésben a tisztességes szabályok adottak.. Hm@méri: ?

nrgmedia 2010.02.03. 13:38:09

Próbálok sorban válaszolni a felvetett kritikákra, kérdésekre.

10%-nyi korlát

Mivel nem az a cél, hogy bárkit is korlátozzunk napi munkájában, egységesen nem vezetjük be. A bejegyzés azonban meghozta az eredményt: számos iroda, akinek valójában szólt az üzenet, azonnal leállt ezzel a gyakorlattal. Megvizsgáltuk azt, hogy az Ingatlanbazáron kik azok, és hányan vannak, akik irreális mértékű új ingatlant adnak fel havonta. Ez kb. a hirdetőink 5%-a. Ők nem ritkán naponta letörlik a teljes adatbázisukat, majd újra feltöltik azt. Őket figyelmeztetni fogjuk, ha nem állnak le ezzel, akkor náluk egyedi korlátozást vezetünk be. A többi hirdetőnket semmilyen szankció nem érte, és nem is fogja. Az, hogy ezt ügyeskedésnek, csalásnak, heccnek hívjuk, mindegy. A lényeg, hogy ezek az irodák naponta több száz, több ezer ingatlan feladási dátumával manipuláltak, és Önöket hozták hátrányos helyzetbe, Önöknek okoztak kárt! Hirdetőink 5%-a nem okozhat kárt a többi 95%-nak!

Kiemelések

A frissítés helyett minden partnerünk számára annyi kiemelést biztosítottunk, ami lehetővé teszi, hogy az ingatlanjai közül a legjobbakat mindig a listák élén tartsa. Akik ezt valóban használják, azok az eddigi hatékonyság, hívásszám többszöröséről számolnak be. Kérem, hogy aki ezt eddig nem használta, az tegye meg. Ha valaki szeretné kipróbálni az új rendszerünket, vagy felvilágosítást kérne róla, kérem, keresse meg üzletkötőjét, vagy ha nincs neki, akkor engem. A rendszer használatáról, tanácsokról és kritikákról születni fog egy újabb bejegyzés.

Látogatószám

Ingatlacitól elnézést kérek, tényleg igaza van. Elfelejtettem, hogy az ingatlan.com pont január 1-jén megdöntötte a látogatási statisztikáját… A látogatószámok egyébként megérnek egy külön bejegyzést, később vissza is térek rájuk.

Fejlesztés

Szeptember 1-től egy teljesen új Ingatlanbazár fog megjelenni, melyet Európa egyik legjobb fejlesztői csapata készít. Olyan megoldásokkal, melyek egyedülállóak lesznek ezen a piacon. Később egy önálló bejegyzésben be fogom mutatni azt, ami eddig látszik belőle. Annál is inkább, mert kíváncsiak vagyunk az ingatlanirodák tanácsaira, kritikájára.

Méri ezt mondja:

„Ugyanis akkor adunk el valamit, ha elöl van a hirdetések listájában.” Akkor biztos örül az új rendszerünknek, mert azzal a legjobb ingatlanjait folyamatosan ott tudja tartani. Remélem kipróbálta már, vagy ki fogja próbálni. Azt gondolom (de javítsanak ki, ha nem így van), hogy pont azért kellett mindenkinek azzal foglalkoznia, hogy újra meg újra előre tegye (akár törlés-újrafeladással) a legjobb ingatlanjait, mert a frissítés a korábbi formájában már nem ért szinte semmit. Minden hirdetést újradátumozott ugyan, de néhány óra múlva kivétel nélkül hátra csúsztak a jók és a kevésbé jók is, mert olyan mértékű volt a frissítés, ami lehetetlenné tette, hogy egy-egy jó ingatlan mérhető ideig maradjon a lista elején.

Pasibólvagyok-nak

Nagyon sokban egyetértünk. Az előrehelyezéssel annak idején az volt a baj, hogy minden portál ész nélkül adott töménytelen mennyiségű frissítést a partnereknek. Ezáltal annyi lett belőle, hogy elvesztette az igazi értelmét. A mostani rendszerünk ennél már sokkal okosabb. Remélem, ha kipróbálja, Ön is így fogja gondolni. Ha nem, akkor kérem, hogy ossza majd meg velem az észrevételét. A duplikáció kiszűrésének mikéntjén elkezdtünk dolgozni, de nem akarjuk elhamarkodni, hogy ne legyen sértő. A duplikácónál ugye meg kell különböztetni azt, ha egy adott iroda teszi fel többször az ingatlant, vagy ha ugyanaz az ingatlan van több irodánál. A kettő egész más hozzáállást igényel. Ráadásul nem sikerült még tökéletes megoldást találni rá sehol.

Reklám

Tudjuk, hogy fontos. Az új modellel nagyon sokat dolgoztunk, ennek eredménye, és az idei elhatározásunk lehetővé teszi, hogy az eddigieknél jóval hangsúlyosabb reklámkampányt indítsunk. Ennek tervezése jelen pillanatban is folyik.

Végül

Örülök, hogy ennyien figyelemmel követik a nálunk történteket. A bejegyzések azt jelzik számomra, hogy sokakat foglakoztatnak ezek a változtatások, ami mindenképp jó. Továbbra is várom az építő jellegű kritikákat, szerintem inkább beszéljünk róla, az visz előre.
Számos telefont is kaptam azoktól, akik támogatják az általam leírtakat, sajnos ők nem kommentelnek. Tervezem, hogy a közeljövőben hozzunk össze egy olyan fórumot, ahol egy kávé mellett mindenki elmondhatja a fentiekről, amit gondol. Mi nyitottak vagyunk minden pozitív ötletre.
Akik ismernek engem (és több száz ingatlanirodában jártam már az ország minden területén), azok tudják, hogy mindig az ingatlanosok érdekeit tartottam szem előtt, és ha kéréssel fordultak hozzám, akkor mindig igyekeztem segíteni. Ráadásul a Bazár csoport épp 20 éve szolgálja ki az ingatlanosokat. Azt gondolom, hogy a frissítés eltörlése olyan lépés, mely segíti a piacot. Persze az évek óta megszokott modelltől eltérni mindig veszélyes. Hiszem azonban azt, hogy jól tettük, és ebben megerősít az a sok szóban és telefonon kapott visszajelzés, melyek szerint ugrásszerűen nőtt a visszajelzés az oldalunkról azon irodákban, ahol az új rendszerünket megfelelően használják.

Üdvözlettel:
Rózsavölgyi Péter

SZÉKESFEHÉRVÁR 2010.02.04. 11:40:34

@peca1000: Meg kellene szüntetni. Székesfehérvár tégla 7mft-nál egymás után ugyan az a hírdetés irodán belül első oldalon:
43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.300.000 Ft Négyzetméter ár: 169.767 Ft/nm Ár: 7.300.000 Ft Hirdetés nézettsége: (37 látogatás) 27 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 27 nm Ár: 6.800.000 Ft Négyzetméter ár: 251.852 Ft/nm Ár: 6.800.000 Ft Hirdetés nézettsége: (25 látogatás) 40 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 40 nm Ár: 7.250.000 Ft Négyzetméter ár: 181.250 Ft/nm Extrák: erkély - jó közlekedés - kaputelefon - panoráma - pince - vízóra - zöldterület
Ár: 7.250.000 Ft Hirdetés nézettsége: (388 látogatás) 50 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 50 nm Ár: 7.150.000 Ft Négyzetméter ár: 143.000 Ft/nm Extrák: jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - szekrény - vízóra - zöldterület
Ár: 7.150.000 Ft Hirdetés nézettsége: (508 látogatás) 39 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 39 nm Ár: 7.250.000 Ft Négyzetméter ár: 185.897 Ft/nm Extrák: erkély - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - pince - vízóra
Ár: 7.250.000 Ft Hirdetés nézettsége: (375 látogatás) 42 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 42 nm Ár: 7.000.000 Ft Négyzetméter ár: 166.667 Ft/nm Extrák: autóbeálló - étkező - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - pince - szekrény - vízóra - zöldterület
Ár: 7.000.000 Ft Hirdetés nézettsége: (427 látogatás) 34 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 34 nm Ár: 7.900.000 Ft Négyzetméter ár: 232.353 Ft/nm Extrák: autóbeálló - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - vízóra
Ár: 7.900.000 Ft Hirdetés nézettsége: (49 látogatás) 54 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 54 nm Ár: 7.950.000 Ft Négyzetméter ár: 147.222 Ft/nm Extrák: erkély - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - lift - szekrény - vízóra
Ár: 7.950.000 Ft Hirdetés nézettsége: (411 látogatás) 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.500.000 Ft Négyzetméter ár: 174.419 Ft/nm Ár: 7.500.000 Ft Hirdetés nézettsége: (5 látogatás) 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.300.000 Ft Négyzetméter ár: 169.767 Ft/nm Ár: 7.300.000 Ft Hirdetés nézettsége: (5 látogatás) 43 m²-es, 2 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.300.000 Ft Négyzetméter ár: 169.767 Ft/nm Ár: 7.300.000 Ft Hirdetés nézettsége: (53 látogatás) 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.500.000 Ft Négyzetméter ár: 174.419 Ft/nm Ár: 7.500.000 Ft Hirdetés nézettsége: (56 látogatás) 1 m²-es, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 1 nm Ár: 8.000.000 Ft Négyzetméter ár: 8.000.000 Ft/nm Ár: 8.000.000 Ft Hirdetés nézettsége: (30 látogatás) 50 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 50 nm Ár: 7.150.000 Ft Négyzetméter ár: 143.000 Ft/nm Extrák: jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - klíma - szekrény
Ár: 7.150.000 Ft Hirdetés nézettsége: (1001 látogatás) 49 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 49 nm Ár: 7.000.000 Ft Négyzetméter ár: 142.857 Ft/nm Extrák: jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - panoráma - szekrény - vízóra - zöldterület
Ár: 7.000.000 Ft Hirdetés nézettsége: (1798 látogatás) 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.300.000 Ft Négyzetméter ár: 169.767 Ft/nm Extrák: jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - vízóra - zöldterület
Ár: 7.300.000 Ft Hirdetés nézettsége: (13 látogatás) 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.500.000 Ft Négyzetméter ár: 174.419 Ft/nm Extrák: erkély - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - vízóra - zöldterület
Ár: 7.500.000 Ft Hirdetés nézettsége: (16 látogatás) 35 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 35 nm Ár: 7.200.000 Ft Négyzetméter ár: 205.714 Ft/nm Extrák: autóbeálló - étkező - jó közlekedés - kaputelefon - pince - vízóra
Ár: 7.200.000 Ft Hirdetés nézettsége: (12 látogatás) 30 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 30 nm Ár: 6.100.000 Ft Négyzetméter ár: 203.333 Ft/nm Ár: 6.100.000 Ft Hirdetés nézettsége: (34 látogatás) 27 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 27 nm Ár: 7.300.000 Ft Négyzetméter ár: 270.370 Ft/nm Extrák: jó közlekedés - kaputelefon - vízóra - zöldterület
Ár: 7.300.000 Ft Hirdetés nézettsége: (36 látogatás) 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.300.000 Ft Négyzetméter ár: 169.767 Ft/nm Ár: 7.300.000 Ft Hirdetés nézettsége: (10 látogatás) 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.300.000 Ft Négyzetméter ár: 169.767 Ft/nm Ár: 7.300.000 Ft Hirdetés nézettsége: (8 látogatás) 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.500.000 Ft Négyzetméter ár: 174.419 Ft/nm Ár: 7.500.000 Ft Hirdetés nézettsége: (34 látogatás) 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 43 nm Ár: 7.500.000 Ft Négyzetméter ár: 174.419 Ft/nm Extrák: jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - klíma - szekrény - vízóra - zöldterület
Ár: 7.500.000 Ft Hirdetés nézettsége: (66 látogatás) 27 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Tégla lakás Méret: 27 nm Ár: 6.800.000 Ft Négyzetméter ár: 251.852 Ft/nm Ár: 6.800.000 Ft Hirdetés nézettsége: (4 látogatás) Első Előző 1 2 3 Következő Utolsó Kedvencek Jelölje ki kedvenceit a jel segítségével!
legfrissebb legnézettebb 43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
50 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
40 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
43 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
50 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
49 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
összes >>
56 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
49 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
50 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
34 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
22 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
47 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári tégla lakás eladó
összes >>

8,900,000 Ft
Dunaújváros
tégla lakás
10,800,000 Ft
Székesfehérvár
tégla lakás
24,835,650 Ft
Székesfehérvár
tégla lakás
6,100,000 Ft
Székesfehérvár
tégla lakás
5,950,000 Ft
Székesfehérvár
tégla lakás
12,000,000 Ft
Székesfehérvár
tégla lakás
13,900,000 Ft
Székesfehérvár
tégla lakás
20,000,000 Ft
Székesfehérvár
tégla lakás
16,637,700 Ft
Székesfehérvár
tégla lakás
6,500,000 Ft
Dunaújváros
tégla lakás

IMPRESSZUM| MÉDIAAJÁNLAT| HOGYAN HIRDETHET?| ADATKEZELÉS| SÚGÓ| HÍRLEVELEINK Szegedi hírek | Győri hírek | Cégkatalógus

SZÉKESFEHÉRVÁR 2010.02.04. 11:54:58

@ingatlanbazar: Meg kellene szüntetni! Székesfehérvár panel 7mft-nál egymás után ugyan az a hírdetés ,irodán belül első oldalon:
Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 36 nm Ár: 6.590.000 Ft Négyzetméter ár: 183.056 Ft/nm Extrák: erkély - étkező - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - zöldterület
Ár: 6.590.000 Ft Hirdetés nézettsége: (341 látogatás) 28 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 28 nm Ár: 6.900.000 Ft Négyzetméter ár: 246.429 Ft/nm Extrák: jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - szekrény - vízóra
Ár: 6.900.000 Ft Hirdetés nézettsége: (14 látogatás) 36 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 36 nm Ár: 6.400.000 Ft Négyzetméter ár: 177.778 Ft/nm Extrák: erkély - étkező - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - zöldterület
Ár: 6.400.000 Ft Hirdetés nézettsége: (263 látogatás) 52 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 52 nm Ár: 6.600.000 Ft Négyzetméter ár: 126.923 Ft/nm Extrák: erkély - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - lift - panoráma - szekrény
Ár: 6.600.000 Ft Hirdetés nézettsége: (488 látogatás) 35 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 35 nm Ár: 6.700.000 Ft Négyzetméter ár: 191.429 Ft/nm Extrák: étkező - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - pince - szekrény
Ár: 6.700.000 Ft Hirdetés nézettsége: (225 látogatás) 36 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 36 nm Ár: 6.400.000 Ft Négyzetméter ár: 177.778 Ft/nm Extrák: erkély - étkező - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - zöldterület
Ár: 6.400.000 Ft Hirdetés nézettsége: (293 látogatás) 35 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 35 nm Ár: 6.900.000 Ft Négyzetméter ár: 197.143 Ft/nm Ár: 6.900.000 Ft Hirdetés nézettsége: (10 látogatás) 34 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 34 nm Ár: 6.790.000 Ft Négyzetméter ár: 199.706 Ft/nm Extrák: jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - lift - szekrény - zöldterület
Ár: 6.790.000 Ft Hirdetés nézettsége: (278 látogatás) 50 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 50 nm Ár: 6.300.000 Ft Négyzetméter ár: 126.000 Ft/nm Ár: 6.300.000 Ft Hirdetés nézettsége: (249 látogatás) 52 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 52 nm Ár: 6.500.000 Ft Négyzetméter ár: 125.000 Ft/nm Extrák: erkély - jó közlekedés - jó beosztású - kaputelefon - lift - szekrény - vízóra
Ár: 6.500.000 Ft Hirdetés nézettsége: (307 látogatás) 32 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 32 nm Ár: 6.800.000 Ft Négyzetméter ár: 212.500 Ft/nm Extrák: erkély - jó közlekedés - kaputelefon - lift - szekrény
Ár: 6.800.000 Ft Hirdetés nézettsége: (27 látogatás) 35 m²-es, 1 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 35 nm Ár: 6.900.000 Ft Négyzetméter ár: 197.143 Ft/nm Ár: 6.900.000 Ft Hirdetés nézettsége: (15 látogatás) 53 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 53 nm Ár: 6.999.000 Ft Négyzetméter ár: 132.057 Ft/nm Ár: 6.999.000 Ft Hirdetés nézettsége: (76 látogatás) 52 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 52 nm Ár: 7.000.000 Ft Négyzetméter ár: 134.615 Ft/nm Ár: 7.000.000 Ft Hirdetés nézettsége: (106 látogatás) 56 m²-es, 2 szobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 56 nm Ár: 6.900.000 Ft Négyzetméter ár: 123.214 Ft/nm Ár: 6.900.000 Ft Hirdetés nézettsége: (102 látogatás) 35 m²-es, 1 szobás, 1 félszobás, székesfehérvári panel lakás eladó kedvencekhez
Város: Székesfehérvár Típus: Panel lakás Méret: 35 nm Ár: 7.000.000 Ft Négyzetméter ár: 200.000 Ft/nm Ár: 7.000.000 Ft Hirdetés nézettsége: (26 látogatás)

soanie · http://www.estates.hu 2010.02.05. 15:15:04

ÁÁÁáááááááááá!

Emberek! Most mindenki azt csinálja amit a szolgáltató?
Erőből tárgyal?!?!?!?
Nem veszitek észre, hogy felesleges? Ha valaki eltökélten öngyilkos akar lenni az meg is teszi! Nem tudunk mit tenni!

Az egy más dolog, ha orvoshz (webstratégákhoz) fordulna, akkor meg gyógyúlhatna...

Minek feltalálni a "spanyolviaszt" amikor már feltalálták?
Gyönyörű példák (jobbak-rosszabbak) vannak a különböző szolgáltatóknál - minek stresszelni azokat akiből él az ember!
Bontogatják a pofonosdobozt - míg véletlen sikerül kinyitni!

Érthető és valós a probléma, amire megoldás kell, de nem feltétlen ez.
Nekünk tudomásul kell venni, hogy a franchise-ok a nyakunkra ülnek, és nyíják egymást (velünk együtt) a sokszorozott hirdetéseikkel ... mellesleg megjegyzem, hogy az akármilyen paragrafusok szerint az járhat el egy ingatlanközvetítésében (kínálatában) akinek erre írásos meghatalmazása (megbízása) van a tulajdonostól - azaz a sok olyan aki átveszi, absz illegális, és megdádázható jogi szempontból!
süti beállítások módosítása